Friday, December 30, 2011

tAnPa nAmA- aku ingat..

dengan lafaz Bismillah...

salam mr bLog..

aku ingat aku ni seorang yang tabah..rupanya bukan..masih lagi tersembunyi sifat kelembutan..akhirnya..semalam gugur air mata ini juga..sbb penat!!!!!

sekian

Tuesday, December 27, 2011

tAnPa nAmA- pesal hari ni ?...?

dengan lafaz bismillah...
salam blog...

'byk masa lapang ko !' 'eeuuuuwww.. ganasnya awak menjerit' .. 'buat design plez...' ..

biasalah..budak archi mmg selalu mcm ni..suka berckp sendirian..halusinasi org kate..hahaha... actually mmg kerja aku 'ramai' tapi aku xde hati langsung nak buat SEKARANG.. even sesape PAKSA secara kasar mahupun ganas pun aku tetap tak de HATI sekarang.. teringat member aku yg pas..beliau de mslh besar smpai xde mood lgsg nak buat kerja.. PUNG PANG PUNG PANG .. aku dok berleter kat beliau.. nsb baik beliau dengar secara comel..hahah..xde la serba salah.. aku dok tembak BANG BANG BANG kat beliau.. so skunk..pe la cite beliau..moga2 beliau sudah pulih ..

damn!! now aku kena plak apa yang dia rasa..masalahnya..aku ni takde pun pe2 masalah...haish...masalah betol.... sekejap lagi asar.. so..aku rasa aku kena ngadu pada kekasih aku..haish..pe la kena ngn aku ni.. xde SEMANGAT langsung nak buat kerja.. due date design semakin hampir.. tapi diri macam xSEDAR DIRI ....

aku rasa jiwa aku KOSONG .. apakah? xpe2 .. nanti baca Quran ..,insyaAllah tenang.. ya Allah ..jgn la bg ujian MACAM NI lagi..
penat
T______________T"

tapi xpe.. selagi hidup kita berTITLE kan MANUSIA.. kita mmg xdapat lari dari dugaan dan ujian dari Allah.. kan ?kan? kan? hahhaa... POSITIF nya aku ..!! ^^,) sonok jugak bebel kat belog ni..bebel untuk diri sendiri.. sape la baca sila like..hahaha.. PASAN ! ..

erm..aku rasa kan..aku rasa kan.. aku sedang MIANG sekarang.. kehkehkeh.. rasa GELI bulu hidung ... yela.. bkk page fb je pagi tadi.. aku dpt tau 2 org sahabat aku yang terdekat dah berTUNANG... adey ..
TT" cemburunya saya ...

tipooo la kalau aku xde PERASAAN nak BERCINTA mende tu kan lurah.. eh LUMRAH dan FITRAH ... tapi actually aku TAHAN je perasaan aku ni sbb aku takut perasaan aku ni terSALAH bagi kat orang yang BUKAN HALAL bagi aku ..

'Allah bg kita jumpa org yg salah b4 kita jumpa cinta sejati'

Aku xboleh pakai statement kat atas..kalo aku jumpa orang yang salah.. so aku bazir masa kecewa kat orang yang 'salah' la tu..
umr aku pun bukan 'MUDA' lagi nak buat error pilih pasangan pung!

hhahaa.. aku sedar umo aku ni da semakin tinggi..tapi atas kepercayaan pada Allah.. jodoh itu ttp ada .. aku ttp menunggu dengan SABAR .. sabar .. SABAR ..

orait?

hahah..harusla xorait pun.. iman aku ttp lemah .. TT "

so? macam mana aku rasa sekarang? da LEGA?
even tak sepenuhnya..at least sikit tu ada la..

rasa perlu SOLAT sekarang .. ok mr BELOG?

'aku tertanya2 siapakah pemilik tulang rusuk ini... dan aku mula merindui pemilik tulang rusuk ini..dan mulai hari ini..aku akan jatuh cinta dia kerana Allah..dan mulai hari ini aku mendoakan dia sentiasa mendapat rahmat dari Allah..dan mulai hari ni aku akan melatih diri aku sendiri menjadi bidadari dia yang paling dia banggai..dan mulai hari ini..aku akan setia pada dia..mulai hari ini..segala-galanya untuk dia..cinta aku yang pertama ini untuk dia.. mulai hari ini..'

^____^
(cepatla awak cari saya..siapa la awak yang sebenrnya ek?)
hahaha..