Monday, September 26, 2011

tAnPa nAmA -orang tu TAG aku..~



dengan lafaz BISMILLAH ...
salam BLOG ...

hye!lama tak update cerita dalam blog ni kan? almaklumlah..BUSY sangat-sangat .. (mata ke atas)
actually beberapa minggu yang lalu bru selesai konvo senior2 aku dan tak terkecuali my ADMire sekali hahahaha... pergh .. best student kot beliau ni..pe2 pun..jom tgk gmbar ini...

hahahaha..motif tunjuk gambar?
itulah..da happy sangat karnn...wateverpun..congratz pada semua senior..^^, hope aku konvo esok nak gak bunga..dari secret admire aku ke..eh hade ke?hahahaha..MIMpi ler..
orait.. sampai sini je nak ngarut..esok kalo rajin & ada feeling aku TRY post lagi..nak cite dah tak tahu nak citer pe..banyak sangattttt la cite nye..fullSTOP.