Wednesday, September 9, 2009

tAnPa nAmA rEtuRn - kehidupan baru bermula

salam blog..

tanggal 17/7/09 aku di tawarkan ke ukm dalam bidang archi...argh!!!!!!tak suka,tak suka,tak suka huuh..tapi nak buat cam ne..harapan family..lagipun mereka seronok sangat aku dapat kos ni

1st aku masuk aku jumpa en mastor..pergh!mantap siot!!dengan penuh bergaya beliau huraikan pe tu archi...sekejap je aku bernafsu..& then layu la balik..erm..ntah la..beliau bawak aku jumpa dengan dak coursemate..1st person aku jumpa una,banun,baz,dan dib...dapat member baru ke tan???hahaha..agak la...

tu 1st day je..tapi aku tak tau aku bisa atau tak lalui kehidupn aku kt sini..eceh!aku berkenalan dengan ramai member kat studio..feb,arif,ayap,ayip,aero,han yong,beh,tzupeng,yan,ann,amy ..erm sapa lagi aku tak sebut..hah epis,aiman xkisah...

pensyarah semua sempoi..en khai,pn ju,pn akmal...ntah la..dapat ke aku gapai cita2 aku yg aku reka zaman muda2 dulu2....

awal kehidupan di sini aku agak stress..erm..tak dapat di gambarkan..tapi aku tak tau bila aku stress..hahah..aku kan takde perasaan..k la ayap marah..sibuk je..nanti sambung..ada benda nak cerita lagi..adios amigos..

Monday, February 16, 2009

RAHSIA RM10 !! JANGAN KLIK !



Salam Sejahtera........
Satu Program PENDAPATAN UNIK Yang Sangat Menarik Dan Menyenangkan hanya dari Rumah atau dari mana saja terdapat akses internet.
Anda dibayar RM5.00 untuk setiap rakan yang anda perkenalkan
.
>> Pendapatan lumayan sehingga RM30 - RM150 Sehari.
>> Dengan cara set & lupakan ianya amat mudah dan anda sedia dalam masa 10 minit.
>>Daftarkan email anda percuma untuk penerangan lengkap.
>>Sertai dengan hanya RM10!!!
>>Modal kecil Pulangan BESAR...!!!
>>Terbukti dan dijamin Berkesan!!!
"DENGAN HANYA MENERIMA EMAIL, ANDA BOLEH MENDAPAT DUIT!!!"
Sila daftarkan email anda untuk maklumat yang lengkap di:
Terima Kasih,
Tanpa nama

Sunday, February 15, 2009

tAnPa nAmA kEmBaLi...

salam....

erm..dah lama tak buat blog ni kan??rindu pulak.tak sangka ada 2 followers.tak kisah arr.tq 4 the attention..
ok..bila aku pikir2 balik..ingat nak buat cam diari je blog ni..tapi aku rasa cam nak buat disscussion untuk topic2 yang hangit or yang peminat2 blog suka...

bahasa yang aku tulis tidak sarat sangat..sekadar bahasa pasar je kot!hope you all can support me k!

ok..sekembalinya aku di ruangan blog ni untuk meneruskan minat aku dalam penulisan..dah lama aku menyepi kn????

erm..isu kita pada kali ini 'menyepi kan diri,siapa yg tahu'???hahahaha cam sedih je bunyi..wat ever la..sebut pasal menyepi ni..semua orang akan mengalami situasi yang sama cam aku di mana tiba2 sengal nak menyepi..faktor2 nya mungkin kegagalan hidup..or mungkin keseronokan hidup yang terlampau sampai bosan dan terus senyap......

erm..apa pendapat korang???kadang2 bila kita menyepi ni kan..kita nak sangat member2 ke..family kita ke..ambil tau pasal kita..hahaha..cam gedik pulak..mungkin nak mengadu la konon..tapi..korang tak perasan sebenarnya kesepian korang tu nak mengingat kan kita pada yang maha Esa..

mengapa aku kata cam tu ek..huhuhu..tepuk dada tanya iman jiran sebelah!erm..korang menyepi tu sama je maksudnya korang tengah muhasabah diri..

aku takde la hujah2 or hadis nak kukuhkan pendapat aku ni..aku bukan ulamak or ustazah nak bagi tazkirah kat korang..tapi aku hanya hambaNya yang sentiasa mahukan keredhaan dan perhatian dariNya....

so...korang ada tak pengalaman tetiba korang nak menyepi???????hahaha....

menyepi kadang2 mematangkan diri korang k!

k la..sampai sini dulu..kalau korang nak aku kupas apa2 topic ok je...blog aku blog disscussion untuk semua peminat blog...

'kurangkan kontrovesi tingkatkan pretasi' adios amigos!