Sunday, November 9, 2008

tAnPa nAmA ePsD 3

salam blog..

10's ion!10's ion!hehe dah lepas 3 paper..tinggal 3 lagi paper!busy,busy,busy,busy..erm ble la aku nak ada masa lapang..."ingat 5 perkara sebelum 5 perkara"..aik!ada lagu sampingan pulak..hehehe

tak de nafsu la nak study water..heheh..cm ne ek..tu la kadang2 kita malas..kadang2 kita rajin..ya ALLAH kuatkan la iman ku...aku teringat kisah dulu...awal2 sem dulu aku semangat nak buat dekan..lama2 tu semangat hilang ntah di bawa angin sepoi simpulan bahasa kt penang ni..hehehe

ssemua manusia ade sifat malas nya...nanti aku kaji aku bagitau korang ek..oh ya sambungn episod 2 yg lepas..siapa dia?

korang nak tau ke?mesti macam2 persoalan yang terfikir dalam kepala otak korang tu..watever pun..tunggu!!!!heheh..cita ni amat menarik..tapi aku pasang satu strategy yg korang akan terkejut beruk cam lam zoo nye..

erm...petang ni panas..malas betul nak study water..ajak member study!in ko kene rajin!jerit hati aku la...tp aku tak jerit pon..hehhe malas nak keluarkan suara merdu..

k la chow dulu...tAnPa nAmA ePsD 4 menanti anda!