Sunday, November 9, 2008

tAnPa nAmA ePsD 3

salam blog..

10's ion!10's ion!hehe dah lepas 3 paper..tinggal 3 lagi paper!busy,busy,busy,busy..erm ble la aku nak ada masa lapang..."ingat 5 perkara sebelum 5 perkara"..aik!ada lagu sampingan pulak..hehehe

tak de nafsu la nak study water..heheh..cm ne ek..tu la kadang2 kita malas..kadang2 kita rajin..ya ALLAH kuatkan la iman ku...aku teringat kisah dulu...awal2 sem dulu aku semangat nak buat dekan..lama2 tu semangat hilang ntah di bawa angin sepoi simpulan bahasa kt penang ni..hehehe

ssemua manusia ade sifat malas nya...nanti aku kaji aku bagitau korang ek..oh ya sambungn episod 2 yg lepas..siapa dia?

korang nak tau ke?mesti macam2 persoalan yang terfikir dalam kepala otak korang tu..watever pun..tunggu!!!!heheh..cita ni amat menarik..tapi aku pasang satu strategy yg korang akan terkejut beruk cam lam zoo nye..

erm...petang ni panas..malas betul nak study water..ajak member study!in ko kene rajin!jerit hati aku la...tp aku tak jerit pon..hehhe malas nak keluarkan suara merdu..

k la chow dulu...tAnPa nAmA ePsD 4 menanti anda!

Wednesday, October 29, 2008

tAnPa nAmA ePsD 2

pagi yang hening...


aku bangun pukuL 3.50pagi..tengok ym sat..takde orang pun..semua dah tidur..aku terus ke bilik air basuh muka dan ambil wuduk...solat sunat..tak tau nak kata apa..tenang sangat2..terasa banyak sangat dosa ni..kerdil..takut..sedih..erm
tak tau nak kata apa..kadang2 kita akan rasa beratnya tanggungjawab yang kita pikul kat dunia ni..sebagai anak..sebagai hambaNya..sebagai kawan..sebagai kakak..sebagai adik..sebagai umat Nabi Muhammad..

pagi yang hening...aku mohon agar di beri kekuatan untuk meneruskan hidup yang aku tidak tahu masa akan datang...kadang2 terpikir gak..alangkah bestnya if kita dapat tau kisah hidup kita di masa akan datang...alangkah bestnya kita dapat 'skrip cerita' awal..mungkin kita boleh elak dan baiki jika ada kesilapan..tapi tak life hidup coz kita tak melalui 'ujian' ni..macam tau spot soalan pulak kan...

aku pun tak lupa doakan family aku,member2 aku,dan si dia...ops!siapakah ?teng teng teng....to be continue..

tAnPa nAmA ePsD 1

sALaM bLoG...

1St timE aKu meNuLis rUanGan iNi pada aSaLnYe suKa2 ..
tP acTuaLly aKu miNat mEnuLis dan bErciTa2 naK haSilkn sEbuAh nOvEL..nOvEL ciNtA?erm..mEby..oR bUku mOtiVatiOn kE..hehe..mOtiVate sGt kE akU ni?waT eVer...

sO..epsD 1 tAnPa nAmA aKu aKn ceRiTe wAktu yaNG bErLaku sekaRanG..

akU baru balik dari kampus...hantar kad jemputn majlis perpisahan part 6..erm..xtau r lect2 ni nk join or tak..actually akU nk connction fr diorg hope diorg g la..akU buat mjlis ni pon coz kami byk xspend time 2gther so hope ade kesan r ble uat mjlis ni..huhuh..erm..ak xtau r..ya ALLAH berilah hambamu ni kekuatn utk melaksanakn progm ini..amin..

saLaM bLoG..



SaLaM pErKeNaLan...sAlaM uKhwaH..SaLaM mUhiBaH..SaLaM bLoG...

wHy tHe tiTtLe tAnPa nAmA?wHy cAnnOt?wHy nO naMe???aHaks!
sO eNjOY mY bLoG!~iF i maDe misTaKe..pLeaSe inFoRm tO mE..tHe bAd fRom mE & tHe bEutiFuL tHinG fRoM ALLAH~